Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kretsting høsten 2019

23 november 2019 10:30 - 19:00

Hendelse Navigasjon

Kretsstyret kaller inn til kretsting i Romsdal og Nordmøre Krets av Norges Speiderforbund. Tinget vil bli holdt 23. november på Øyra stadion i Fræna kommune.
Kretstinget arrangeres i henhold til den vedtatte arrangementsliste for 2019. Innkalling med saksliste og saksdokumenter sendes tingets medlemmer minst to uker før møtet.
Representasjon fra gruppene og en sammenslutning av medlemmer som ikke er ledere eller medlem i gruppen skjer i tråd med Norges Speiderforbunds lover § 2-3-2, med de representanter som er innmeldt.

Hver gruppe kan sende så mange observatører som de vil til kretstinget. Disse har talerett, men ikke stemmerett. Vi minner om at minst 1/3 av gruppen sine representanter skal være speidere eller rovere.

Sakspapirene lastes ned fra omkretsen.no.

Hovedsakene på kretstinget som arrangeres om høsten er tiltaksplan og arrangementsliste for neste år. Kretsstyret har laget et ambisiøst forslag til tiltaksplan for 2020, vi oppfordrer alle grupper til å se nøye på tiltaksplanen og gjøre seg opp en mening om innholdet.

Om gruppetinget blir enige om nye tiltak de ønsker inn i planen for neste år, setter kretsstyret pris på at disse blir foreslått. Da er det også viktig at man tenker på den totale arbeidsmengden til kretsapparatet. Tas noe ut av tiltaksplanen kan det som står igjen prioriteres høyere.

Samtidig må vi ikke glemme de langtidsmålene som man har blitt enige om i Norges Speiderforbund, skal vi jobbe med disse målene kreves det innsats i alle ledd. Kretsstyret tror den foreslåtte tiltaksplanen er et godt og gjennomførbart bidrag i dette arbeidet.

Programmet for kretstinget blir slik:

Fra kl.  10:30 Oppmøte – Registrering og lunsj
11:30 Åpning av kretstinget

17:00

Julebord

Kretstinget med julebord koster 150,- per delegat/observatør. Dette faktureres gruppene etter kretstinget. Kretsstyret er teknisk arrangør for kretstinget.

Forfall, endringer og nye delegater eller observatører meldes gruppevis til post@romnorkrets.no før 14. november.

Velkommen til kretsting og julebord!

Sted

Øyra stadion
Fræna 6445 Norway

Arrangør

Kretsstyret
Epost:
post@romnorkrets.no